And The Oscars goes to… Billy Crystal!

Brett Ratner lyckades bli avsatt som producent för Oscarsgalan efter en oskyldig felsägning som inte upprörde någon mer än oscarsbossarna, Eddie Murphy tackade även han för sig som oscarsvärd… och vips har vi på några dagar fått Oscarsgalans mest omtyckte och önskade värd någonsin – Billy Crystal, tillbaka till nästa gala! Anledningen sägs vara att han ville få ett slut på dagarna då hans apotekare frågar om hans namn när han hämtar ut sina recept.

Billy Crystal gick redan efter den senaste galan ut och hoppades på förändringar och förnyelse i galans upplägg med mindre priser och mer underhållning, så vi får se vad som händer. Ett kärt återseende och välkommen tillbaka, i vilket fall!

6 reaktioner till “And The Oscars goes to… Billy Crystal!”

 1. Eddie Murphy hade varit intressant att se, men jag håller med dig, Billy Crystal och Oscarsgalan hänger ihop och jag ser fram emot hans sköna humor som jag tror uppskattas av både tittarna som skådespelarna.

 2. Spontant: Åf fy fan vad tråkigt, haha. Hade alla dager i veckan hellre sett Eddie som värd. Nåja, Crystal är ju åtminstone en solid värd och betydligt mer charmig än Franco. Men ja, hade hoppats på nåt lite mer spännande och mindre botox:ierat. 😉

 3. Min tanke är också överväldigande negativ. Speciellt med tanke på att jag aldrig varit så förtjust i Crystal, men även för att hans underhållningsstil inte direkt känns 2011. Det gör inte Eddie Murphy heller, men det hade å andra sidan bjudit på något nytt i denna Oscarsöken.

  1. Pladd: Jag kan förstå vad du menar, men då jag gillar Crystal och inte vill att allt ska kännas 2011 (eller 2012 när galan äger rum) så gör det mig absolut ingenting. De har ju försökt med yngre förmågor, men utan lyckat resultat. Den sista som fungerade var väl Hugh Jackman. De behöver någon som helt enkelt kan ”performa”.

   1. Ja, precis. Visst, Billy Crystal är ju inget oväntat, spännande kort, men han tillför lite klassikerstämning och inte stela, oprövade kort som i vilket fall läser innantill utan större frihet, vilket det blir minst fyra gånger av fem. Crystal är stabil och inger ”galakänsla”, vilket räcker för mig efter de senaste två värdparen.

    I bästa fall kan Crystal få igenom lite förändringar som han ju faktiskt öppet gått ut och kritiserat galan för att inte vågat ha – till skillnad från de som bara ser utnämningen som ett hedersuppdrag och ”gör jobbet” utan krav.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s