Rocky Horror Music: The Misfits

The Misfits är ett favoritband som spelas friskt i min mp3 – speciellt under halloween- och hösttider. Eftersom de spelar horror punk så funkar i princip hela deras katalog att spelas och skräckreferenser från förr och senare finns alltid med – det är bara att kolla på låttitlar som ”Night of the living dead”, ”I turned into a teenage martian”, ”Astro zombies”, London dungeon”, ”Vampria” osv, osv. Deras uppföljare till ”Halloween” – alltså ”Halloween 2” är min personliga favorit bland flera andra, och deras version av ”Monster Mash” är en riktigt skön variant. Jag lyckades inte hitta en ren version av den sången på tuben, men ta och fördjupa er i deras musik själva istället – det är mitt tips inför nästa halloween.2 reaktioner till “Rocky Horror Music: The Misfits”

  1. Jag har inte fördjupat mig så värst i själva gruppen, men Halloween har rullat friskt i flera år. Roligt att få höra uppföljaren. Fler artister borde göra uppföljare på låtar. Roligt grepp!

    1. Ja, uppföljare på låtar är kul, även om jag inte kommer på så värst många till. The Unforgiven är min personliga favoritlåt av Metallica (mitt favoritband för övrigt) och Unforgiven II + III är två riktigt bra uppföljare som bibehåller grunden från originalet och tillför en ny känsla var låt för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s