En till recensent förstärker Absurd Cinema i oktober

freddy-vs-jason9

Jag behövde knappt nämna min oförmåga att skriva kontinuerligt innan jag fick välkommen förstärkning av ytterligare en recensent för denna temamånad…

Christer Hedström är också en inbiten skräckfilmsnörd – snäppet värre än mig, och kommer att gästrecensera hela oktober för att dela med sig av sin personliga synvinkel på en mängd handplock. Hans mål är att recensera dagligen månaden ut då det är mycket skräck han vill beta av från hans djupa filmkatakomber.

Freddy-vs-Jason-2003-1

Jag kan bara tacka och ta emot då det innebär mer skräckfilmläsning till det så kallade folket precis vid rätt tillfälle. Så dom recensioner som är undertecknade ”Christer Hedström”, innebär att en ny figur bidragit med sina åsikter om skräckfilmhistorien. Här följer hans egna ord…

”Jaha, nu är alltså årets mysigaste, kusligaste och allmänt bästa månad här igen. I oktober är hösten som vackrast, och jag är nog inte den ende filmnörden som tänker på skräckfilmsmys, så med början idag och under resten av månaden kommer jag att skriva en recension om dagen med skräck som tema. Dessa recensioner kommer inte bara att innehålla mina tankar och åsikter om filmerna, utan även lite anekdoter och fakta om dem som jag tror kan vara intressanta för er. Vissa dagar (som idag) kommer jag recensera mer än en film, och det är för att månadens dagar ska räcka till mitt fullspäckade schema. Nu bryter jag normen lite och inleder med Halloweenfilmerna, som man ju kan tycka borde sparas till sist. Jag hoppas att alla som läser detta får en riktigt mysig och läskig höst, och utan vidare omsvep så sätter vi igång nu!”
– Christer Hedström

2 reaktioner till “En till recensent förstärker Absurd Cinema i oktober”

  1. Härligt med en hel MASSA skräck! Jag ska följa er båda hela månaden med stor förtjusning! 🙂

    På min egen blogg blir det bara en ynka skräckfilmsvecka (sista veckan i oktober) men det ska bli intressant om det kommer några överlapp.

    1. Roligt! En hel del skräck blir det, oavsett om jag tappar gnistan eller ej, vilket känns säkert och bra. 😛 Jag ska försöka hålla koll på överlapp och ser oavsett fram emot att läsa dina skräckfilmsrevyer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s