Filmåret 2013 i backspegeln (#17): Nedräkningen av 2013 års bästa filmer fortsätter med plats 31-50…

I-BackspegelnPål (Adam lundgren) och Eva (Disa Östrand)

Summeringen av filmåret som gått fortsätter med ytterligare 20 filmer till den maffiga topplistan över samtliga filmer jag sett från 2013!

På varje film delar jag (som jag tidigare nämnt) med mig av en jättekort recension som ”rättfärdigar” varför jag placerat den så fasligt högt, samt ett betyg inom parentes.

Följ nu denna länk för att se vilka 20 filmer som hamnade på plats 31-50! Detta gäng filmer kan man säga tillhör det breda mittenskiktet där ingen är särskilt dålig, men där det fattas något för att ta sig upp på gräddhyllan ovanför.

Märk dessutom att jag ändrat schemat för presentationen av dom övriga filmerna på listan en aning. Under nyårsdagen presenteras ytterligare 20 filmer (har jag tänkt mig) innan listan slutligen fullbordas med 10 i topp den 2 januari på grund av publiceringskomplikationer. Den som väntar på det allra godaste får vänta till nästa år, med andra ord!

  • 1-10 publiceras här den 2 januari!
  • 11-30 publiceras här på nyårsdagen!

Gott nytt år ytterligare en gång!

3 reaktioner till “Filmåret 2013 i backspegeln (#17): Nedräkningen av 2013 års bästa filmer fortsätter med plats 31-50…”

    1. Ber om ursäkt för att dom återstående filmerna på listan dröjer men jag arbetar med att få ut dom återstående tre ”portionerna” från och med idag och dom kommande dagarna i veckan. Plats 21-30 dyker förmodligen upp ikväll. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s