The Avengers (2012) – ny trailer ute!

Jag längtar inte till den här filmen lika mycket som ”alla andra” verkar göra, men efter att ha sett den färsknya trailern är det något från min barndoms serietidningshjärta som får mig att fälla en tår för en gigantisk metallsnigel.

För mig är den här filmen inte ens på top 5 över de filmer jag ser mest fram emot 2012, men jag kommer inte vara den som motverkar hypen kring biopremiären då det är en sällan skådad idé att samla ihop alla dessa superhjältar från samma marvel-universum och göra en enda, stor, underhållande film av det. Precis som det funkat i serietidningsväg i generationer.

Jag tror att det kan vara bäst att ta ett steg tillbaka efter Avengers, men serietidningsnörden inom mig ser gärna en uppföljare där Avengers börjar samarbeta med X-men i någon form av Onslaught/Age of Apocalpyse-saga. Med risk för att det blir för mycket repris av första The Avengers.

4 reaktioner till “The Avengers (2012) – ny trailer ute!”

  1. Jag kan inte låta bli att bli aldeles darrig av upphetsning men å andra sidan har jag aldrig lämnat serietidningsstadiet (även om jag också läser böcker). 😉

    1. Ja, jag har inte heller lämnat serietidningsstadiet – det har bara tillkommit fler stadier i mitt liv som får samsas med serietidningarna. Men det är sällan jag blir så varm av genuin glädje i kroppen som när jag sätter mig ner med en gammal spindelmannen- eller kalle anka & co-tidning i handen. 🙂

  2. Grymt snygg poster! Jag ser fram emot filmen men undrar om det går att dra ihop det hela med så många starka karaktärer.

    1. Ja, det lär ju inte bli mer än små doser av varje karaktär så de som ser filmen för en specifik karaktär lär nog inte bli helt behagade, men får de till gruppen som en karaktär i sig så kan filmen fungera, och med Joss Whedon (Firefly, Serenity, Buffy the Vampire Slayer) som regissör kan man kanske hoppas på att han vet hur man skapar dynamik kring flera karaktärer iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s