Quentin Tarantinos autograf!

Jag fyllde 23 år för ett tag sedan och fick en mycket trevlig, filmrelaterad present av min fader – nämligen ett fotografi signerat av regissör Quentin Tarantino i egen hög person!

Jag har aldrig varit en autografjägare, men detta födde tanken på att jag som livsprojekt kanske skulle försöka samla på mig autograferna från mina favoritfilmskapare – Quentin Tarantino (check), David Lynch, Sergio Leone och Stanley Kubrick (skrev han ens autografer?).

Brian De Palma, Gaspar Noé, Lukas Moodysson och Ingmar Bergman finns också om tillfälle ges. Drömma kan man i alla fall göra…

3 reaktioner till “Quentin Tarantinos autograf!”

  1. Kul! Tycker autografsamlande som idé är kul och kul att läsa om, men har själv inget intresse av det. Men av någon anledning har jag faktiskt danska skådisen Ghita Norbys autograf i nån byrålåda. Varför minns jag dock inte riktigt, tror jag skrev till henne i något ärende för en massa år sen…

  2. Grym present! Är inte heller jag särskilt intresserad av att jaga autografer – men hade definitivt inte tackat nej till att få lite namnteckningar från favoriter. Däribland Tarantino såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s