What’s In My Bag?

What’s In My Bag? är en skojig serie från Amoeba, där konstnärliga själar som artister, skådisar och filmskapare får berätta om vad för filmer de rekommenderar oss att köpa. Hostel-regissören Eli ”The Bear Jew” Roth ägnar här 10 minuter åt att gå igenom några guldkorn och en hel del skräckfilmstips utlovas, inför halloween. Du kommer säkerligen snappa upp någon bortglömd film som är värd att kolla upp, men om inte så är det åtminstone väldigt underhållande att höra engagerade personer snacka – inte minst ”geekmonstret” Eli Roth, då det inte går att undgå hans entusiasm för filmerna han snackar om. Rekommenderas!

Annonser

2 reaktioner till “What’s In My Bag?”

  1. Måste tacka dig ännu en gång för detta tips. ”What’s In My Bag?” har inspirerat mig framförallt inom musiken till att vidga mina vyer. Så varje gång det numera dyker upp ett nytt avsnitt lägger jag in alla tips i en kölista i Spotify, som jag sedan lyssnar igenom och förhoppningsvis hittar nya favoriter. Så tack ännu en gång för detta tips 🙂

    1. Det låter ju bra! Ja, det är en kul webb-serie och att se engagerade människor med intressant smak plocka i en gammal hederlig skivbutik och dessutom filmbutik är inspirerande. Det är så synd att den här skivbutiksmiljön är på väg att försvinna i och med att försäljning via internet är betydligt enklare både för säljare och köpare, men är det något jag kommer uppskatta mycket som äldre så är det att få gå in i en dammig, lagom stökig vinylbutik och bara bläddra igenom det breda sortimentet av musik från olika tider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s